ProjectesEn aquest trimestre em fet una reflexió sobre els mitjans de comunicació:


                                                                                                                           
Hugo Madrid                                                                               23/03/2017


Reflexió: “El paper dels mitjans de comunicación avui dia”

Els mitjans de comunicació són bons en la majoria de casos, perquè et pots veure amb altres persones des de molt lluny, pots escriure-les, entre altres.
 Però, no tot el que pots fer amb els mitjans de comunicació es bo, és a dir, és important fer-ne un ús responsable d’aquests medis, ja que sinó et poden ocasionar problemes, com per exemple:  et poden treure informació personal.


A la televisió fan moltes ofertes bones però no totes són certes. Hi ha casos de publicitat enganyosa que pagues més per menys. Per fer servir els mitjans de comunicació tens que pagar diners i algunes ofertes per fer-los servir no són certes per exemple Jazztel. També hi ha casos de quan compres un mitja de comunicació com per exemple un mòbil et poden dir que és de una qualitat i no és d’aquesta qualitat, o de tamany i no és d’aquell tamany. Amb els mitjans de comun8icació em de ser crítics perquè no ens em de creure tota la informació o publicitat. Els mitjans de comunicació poden ser molt útils però tenim que estar el temps recomanat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario